Nieuws
Als je tien jaar bestaat, heb je wat te vieren. Dat doet Jansen 2wielers dan ook; met een feestelijk jubileumweekend. Het plein voor de winkel zal worden ingericht als een heuse fietsfair waar, net als in de winkel, de beleving centraal staat.
Tien_jaar_voortreffelijk 
„Van 15 tot en met 17 maart zullen we het plein inrichten met een aantal tenten. Hier zullen diverse merken hun nieuwste modellen presenteren en zorgen lokale fijnproevers Slagerij van Hunnik, Echte Bakker Van der Veer en Sophias Coffee voor wat lekkers. Bezoekers krijgen de gelegenheid om een testritje maken, te genieten van een hapje en een drankje of op een speelse manier hun krachten meten.” licht eigenaar Eric Jansen de komende festiviteiten toe. Ook geldt er een bijzondere actie tijdens het jubileumweekend „Wie dan een nieuwe fiets koopt, kan kiezen uit verschillende cadeaus. Binnenkort wordt er een jubileumkrant verspreid met daarin het complete programma en alle acties en activiteiten ”
Tien_jaar_voortreffelijk_fietsplezier_1 
Een terugblik op de afgelopen 10 jaar leert dat het succes van Jansen 2wielers grotendeels te danken is aan alle klanten die hun weg naar de winkel hebben weten te vinden. „Nadat ik van school kwam heb ik destijds bij Ronnie Fraanje het vak geleerd. In 2008, ik was toen nog geen twintig, kon ik deze winkel overnemen”.
 
Vijf jaar geleden opende Jansen 2wielers een winkel in Bennekom en in 2015 kwam er door de overname van Rijwielhandel Fraanje ook een vestiging in het centrum van Barneveld bij. Door een ingrijpende verbouwing vorig jaar werd de oppervlakte van de winkel aan de Livingstonestraat flink vergroot, en daarbij werd ook het interieur is onder handen genomen. “Klanten verlangen natuurlijk vooral service en deskundig advies, maar uit hun reacties op de vernieuwde winkel blijkt dat sfeer en beleving in de winkel ook zeker wordt gewaardeerd” Als gevolg hiervan wisten mensen steeds beter de weg te vinden naar de vernieuwde vestiging,. De functie van de vestiging in het centrum werd steeds meer overgenomen. Mede omdat de afstand tussen beide vestigingen maar klein is hebben we ervoor gekozen de winkel in het centrum van Barneveld eind 2017 te sluiten.
 
Voortreffelijk fietsplezier, dat is onze slogan en daar gaan we voor, benadrukt Eric. „Maar wij bieden meer; ook zorgeloos fietsplezier is een optie. Wij kunnen onze klanten compleet ontzorgen in onderhoud en reparaties; voor een vast bedrag per maand kan de klant verzekerd zijn van zorgeloos fietsplezier. Tijdens de aankoop van een nieuwe fiets bieden wij vrijblijvend verschillende verzekerings- en onderhoudspakketten aan. Ook beschikken we sinds januari over een haal- en brengservice in combinatie met een mobiele werkplaats. Een afspraak inplannen kan via onze website of telefonisch op 0342 786 777.”
 
Onze focus ligt op fietsen voor de hele familie, van jong tot oud. De afgelopen 10 jaar hebben een flinke expertise in de e-bike opgebouwd. Aan specialisatie en schaalvergroting valt niet meer te ontkomen als je in deze branche met je tijd mee wilt gaan en je de innovaties op de voet wilt blijven volgen’, vindt hij. Hoewel ook Jansen 2wielers concurrentie van internet ondervindt, ziet Eric dat klanten vakkundig advies, persoonlijke begeleiding en betrouwbare nazorg op juiste waarde weten te schatten. „Hier kun je rustig rondkijken en een dag lang een fiets testen. Met onze bodyscan stellen we de fiets van je keuze helemaal op maat in. Bij ons koop je een fiets en wij zorgen ervoor dat je zorgeloos kunt fietsen!
 
Jansen 2wielers, Livingstonestraat 9b, Barneveld