Nieuws
Wie aan SneeuwFit wil doen als voorbereiding op de wintersport kan vanaf 25 oktober in de sportzaal De Spil aan de Molenweg 8 in Harskamp terecht. De skivereniging Gelderse Vallei start een training die tot aan de Krokusvakantie in februari 16 lessen omvat. Voor nieuwe belangstellenden is er een gratis proefles, waarin men kan ervaren wat SneeuwFit inhoudt.
 
De SneeuwFit-training in De Spil onder leiding van skileraar Wim van Harten is telkens op dinsdagavond van 20.00-21.00 uur. Onder het motto ‘Wintersport begint in de Gelderse Vallei’ geeft de skivereniging ook trainingen in Ede (donderdagavond), Veenendaal (woensdag) en Bennekom. Overdag is er vanaf eind oktober op dinsdag van 14-15 uur in Veenendaal en op donderdagmiddag in Ede een Ski Compact-training van 8 lessen. De afsluitende les hiervan is een praktijkoefenuur op een skibaan. Vanaf begin januari tot aan de krokusvakantie is er een tweede Ski Compact-cursus.
Wie al op 6 of 13 oktober (20.30-21.30 uur) wil beginnen, kan meedoen aan clinics SneeuwFit in Ede. De trainingen zijn er vanaf 59 euro. Deze trainingsprogramma’s van de Nederlandse Skivereniging omvatten allerlei conditie-, spier- en ski-imitatie-oefeningen en zijn een fysieke voorbereiding op wintersporten komende winter. Ook voor wandelaars in de sneeuw prima geschikt.
 
Meer informatie en aanmelden: Fenna Fleer, secretaris skivereniging Gelderse Vallei, tel. (0318) 641124, e-mail skigeldersevallei@hetnet.nl  en via website www.skigeldersevallei.nl