Nieuws
Ruitersport Veldhuizen heeft haar deuren aan de Klomperweg gesloten en is 12 december j.l. verder gegaan op een nieuwe locatie. Tegelijkertijd is de naam veranderd in: Brandhof dier en ruiter.
Deze megadierenwinkel van de regio is uitgebreid met 1.000 vierkante meter voor de paardensport. Brandhof Dier & Ruiter aan de Kooiweg 4a te Renswoude heeft in haar winkel het grootste assortiment dierbenodigdheden in de verre omtrek. Sinds 12 december ook alles voor de ruitersport. Deze afdeling vindt u op de eerste verdieping.
Definitieve bestemming
,,Enkele jaren geleden hebben we op ons voorterrein een gigantisch nieuwe pand gebouwd. Hierop hebben we direct een verdieping gemaakt en deze heeft nu een definitieve bestemming’’, legt Kees Bos uit.
De overzichtelijke benedenverdieping biedt werkelijk alles voor huisdieren, van voeding tot verzorging, van speelgoed tot luxe mand. De hondenkussens liggen op een eiland en een ander eiland toont kleine krabpalen en grote meubels waar katten heerlijk op kunnen spelen en slapen.
,,We kunnen met onze specialisatie voor honden en tevens katten voedingsadvies geven. In de winkel bevindt zich ook een volledige Pets Health dierenkliniek waar je terecht kan voor een gezondheidscheck, tandheelkunde, vaccinatie of operaties.
Voor paarden hadden we altijd al vele merken paardenvoeders en stalstrooisels in het assortiment. Maar per 12 december ook een mega ruitersportzaak. Wanneer je de bovenverdieping oploopt hangen hier honderden rijbroeken. De wanden hebben we gevuld met de laatste mode voor de ruiter van laarzen, caps tot jassen en outdoorkleding.
Samenwerken
Verder ook alles voor de verzorging van het paard, van borstels tot lijnzaadolie en van dekens, hoofdstellen tot vele zadels. We hebben enkele goede en vriendelijke geprijsde zadels en zadels in de hogere prijsklasse. Deze zijn bij ons te koop en we laten we deze door een gespecialiseerde zadelmaker met wie wij nauw samenwerken voor de klant zo nodig op maat opvullen en passend maken’’. Zo kan men ook terecht bij Brandhof terecht voor leer reparatie, deken wasservice of zadel pas service bij aanschaf van een nieuw zadel.
Het is een beleving om over de nieuwe afdeling te lopen. Op de eilanden toont Brandhof combinaties en ideeën voor de recreatieve tot professionele ruiter. In de koffiehoek liggen verder tijdschriften en informatie voor springen, dressuur en eventing. ,,We hebben voor alle disciplines wat in de winkel, met als een van de weinige ruitersportzaken speciale aandacht voor Eventing. Brandhof Dier & Ruiter is maar 10 minuten auto minuten verwijderd van de oude locatie aan de Klomperweg te Lunteren.
Kom langs voor de spectaculaire aanbiedingen op de Ruitersportafdeling of voor al uw overige dierbenodigdheden. Kijk voor meer informatie op de site: www.brandhofdierenruiter.nl.