Nieuws
Donderdagavond 6 april vond de feestelijke opening plaats van ‘Eigenstijl Wonen’. Vrijdag en zaterdag waren twee feestelijke openingsdagen voor klanten die konden kennis maken met het nieuwe concept van ‘Eigenstijl Wonen’.
Nieuw_concept_bij_Eigenstijl_Wonen 
Wat tot dan bekend stond als ‘De Snuffelkelder’ heeft niet alleen een nieuwe huisstijl gekregen, maar ook een nieuw concept en is de winkeloppervlakte vergroot naar 1.000 m².
Hiermee biedt ‘Eigenstijl Wonen’ de klant een bredere collectie in meer verschillende stijlen. Populair is momenteel het Scandinavische model. Wat het nieuwe concept bijzonder maakt is dat de inrichting van de vernieuwede winkel meer ruimte biedt voor de presentatie.
De collectie omvat o0nder meer een nieuw Deens designmerk: Bloomingville. Dit is een goede aanvulling op de al bestaande merken, zoals: ‘PTMD’, ‘Riverdale’, ‘Woodwick Candles’ en de ‘Bastion Collection’.
 
De klanten die zaterdag de vernieuwede winkel van ‘Eigenstijl Wonen’ bezochten waren het er unaniem over eens. Een winkel waar je voor je plezier en in alle rust ideeën kunt opdoen met stijlen die inspireren. Klanten waren enthousiast over het nieuwe concept en de naamsverandering.
 
‘Eigenstijl Wonen’: Marconistraat 8 Barneveld. Tel. 0342 – 41 4021. www.desnuffelkelder.nl