Nieuws

Woensdag 7 maart ging het eindelijk gebeuren!

De kleuters van ‘School met de Bijbel De Valk’ gingen met de bus naar ‘ZOO & ZO’ in Ede. Op school werken de kinderen aan een project over een dierenwinkel.
Het was voor de kinderen een hele belevenis! Eerst al om in een echte bus te rijden. En dan uitstappen in de grootste dierenspeciaalzaak uit de omgeving.
Met_de_kleuters_uit_De_Valk_naar_ZOO 
Wat zagen de kinderen veel dieren. Naast de ‘gewone dieren’ die je normaal kunt vinden in een dierenwinkel, waren er ook bijzondere dieren te zien. Zoals: hagedissen, leguanen, schildpadden, groot en klein, echte papagaaien, zomaar los op een tak. Het was er best spannend!
Ook zagen ze echte slangen. En ze mochten zelfs een echte slang aaien en echte schildpadden. Nou, dat was echt wel spannend!
 
Vol verhalen en een heleboel indrukken, gingen ze aan het einde van de ochtend weer terug naar school. Dat werd snel weer verder gewerkt aan het project.
Volgende week donderdag, 15 maart, is er een projectavond. Dan mogen alle ouders en opa’s en oma’s komen kijken wat de kidneren allemaal gemaakt hebben.
Op de hele school in De Valk wordt er gewerkt aan het project over de winkelstraat. Er is dan in elke klas van alles te zien. Ook wordt er geld opgehaald voor de kinderen uit Tsjernobyl die momenteel in Lunteren verblijven.
Iedereen is van harte welkom!