Nieuws
 Velen weten niet dat het middelpunt van Nederland precies op de Goudsberg ligt. De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen nemen geïnteresseerden op zaterdag
30 maart mee op een langeafstandswandeling van ongeveer 18 km.
Lange_dagwandeling
Het Middelpunt van Nederland op de Goudsberg te Lunteren.
 
Vanaf het Wekeromse Zand lopen zij naar het middelpunt en via het Luntersche Buurtbosch gaat de tocht weer terug naar het Wekeromse Zand. Tijdens de wandeling worden historische hoogtepunten aangedaan, zoals de celtic fields, de ijzertijdboerderij, de Germaanse waterput, de zandgroeve en een oude Hessenweg. Het is een heerlijk afwisselende tocht en een aanrader voor de echte wandelaars! Goede wandelschoenen zijn noodzakelijk. Het terrein kan lastig begaanbaar zijn. Deelnemers dienen zelf lunch en drinken mee te nemen voor onderweg. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar.
Start: 10.00 uur op de parkeerplaats aan de Immenweg, voorbij de voormalige vuilstortplaats ten zuiden van Wekerom. Duur: ca. 6 uur. Afstand: ca. 18 km. Deelname: € 5,00 euro p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas. Betaling: contant op locatie (geen pin aanwezig, graag gepast betalen).Reserveren niet nodig. Informatie:
www.glk.nl/activiteiten  Keesjan Kleef, tel. 06-52519146 of Joyce Penninkhof, tel. 06-14968813.