Nieuws

Wie wil er niet een tijdreis maken? Een kijkje nemen in het verleden of eens kijken hoe de toekomst eruit ziet? Het eerste weekend in 2015 begint in het Kröller-Müller Museum met een spannende reis door de tijd!

Winterspelen

In de kerstvakantie, op zaterdag 3 en zondag 4 januari 11.00-16.00 uur organiseren studenten van ArtEZ hogeschool voor de kunsten Arnhem alweer de vierde editie van De in het museum. Voorgaande jaren was dit evenement een groot succes. Kinderen, vaders en moeders, opa’s en oma’s kunnen zich weer laten verrassen door vernieuwende en creatieve activiteiten bij beroemde kunstwerken uit de collectie. Dit jaar is het thema van De Winterspelen ‘Reizen door de tijd’.

Tijdens De Winterspelen stap je in de tijdmachine en…..reis je samen met de professor en verschillende personages uit schilderijen, door de tijd. Met leuke, creatieve en verrassende opdrachten verzamel je kunstwerken vanaf de 17e eeuw voor je eigen museumzaal. Na deze bijzondere reis ga je de kunstwerken in het museum vast en zeker anders bekijken!

Wanneer en voor wie:
Zaterdag 3 en zondag 4 januari 2015
Van 11.00 - 16.00 uur
Voor gezinnen of opa’s en oma’s met (klein)kinderen vanaf 5 jaar.
Meedoen aan De Winterspelen is gratis voor iedereen met een geldig entreebewijs voor park en museum. Aanmelden is niet nodig.

Meer informatie is te vinden op www.krollermuller.nl of op:
www.facebook.com/dewinterspelen
https://twitter.com/DeWinterspelen
http://instagram.com/dewinterspelen