Nieuws

Zaterdag 1 november werkt het Lunterse kinder- en tienerkoor De Horizon mee aan een uniek concert met de bekende Nederlandse pianist Jan Vayne.
Het belooft een bijzondere avond te worden, want naast De Horizon doen ook de Barneveldse koren ‘GROW’ en De Kleine Harp mee. De Barneveldse en Lunterse koren zingen wel vaker samen, en doen dat dan onder de naam Yesss-koren, die muzikaal geleid worden door Henriëtte Broekman.
Maar naast de ruim 80 Yesss-zangers doet ook een bijzonder samengesteld koor mee (Choir4Hope, o.l.v. Peter Overduin). Ook sopraan Annelies Schep zal haar steentje bijdragen om 1 november tot een onvergetelijke avond te maken!

De opbrengst van het concert is voor het kinderhospice Binnenveld in Barneveld. Hier worden ernstig zieke kinderen verzorgd. Het kinderhospice is een huis, net als thuis, voor zeer ernstig en ongeneeslijk zieke kinderen. Ze kunnen hier korte of langere tijd verblijven om de ouders en het gezin te ontlasten in de zorg voor hun kind.

Aan dit concert werken mee:
- Kinder- en tienerkoren Yesss uit Barneveld en Lunteren, o.l.v. Henriette Broekman - Samengesteld koor Choir4Hope o.l.v. Peter Overduin - Annelies Schep, sopraan - Jaap Klootwijk, slagwerk - Evert van de Veen, orgel - Jan Vayne, vleugel.

Lokatie: Bethelkerk, Groen van Prinstererlaan 2, Barneveld. Aanvang: 19.30 uur (tot ca. 21.00 uur). Kaartjes te verkrijgen voorafgaand aan het concert bij de Bethelkerk.