Nieuws
Woensdagmiddag 12 december, van 14.00 uur tot 18.00 uur, is er weer een gezellige kerstmarkt bij dagactiviteitencentrum ‘In Goede Aarde’, Doesburger Molenweg 8 in Ede.
 
De kerstmarkt is zowel binnen als overdekt buiten. Op deze markt kunt u van alles vinden om uw kerst- en winterdagen nog gezelliger te maken. U vindt er van alles wat met winter, lekker eten en de Kerst te maken heeft. De versgebakken kniepertjes zullen niet ontbreken en er is er koffie, thee, warme chocolademelk, glühwein en erwtensoep.
De deelnemers van ‘In Goede Aarde’ hebben weer geholpen met het maken van de heerlijke erwtensoep. Daarnaast hebben ze hard gewerkt om mooie en lekkere producten te maken. Er zullen zeker deelnemers aanwezig zijn om te helpen op de kerstmarkt of gewoon om lekker te genieten.
 In_Goede_Aarde
Naast de eigen stands zijn er kramen met zelfgemaakte winter- en kerstartikelen en zelfgemaakte kaarsen. Verder corn dollies zoals kaarsjes en kerstboomhangers gemaakt van stro. Fotokaarten, leuke cadeautjes en zeepjes in geurige kerstvormen en cadeaupakketjes, handgemaakte kaarten/platen in folie.
 
Natuurlijk zijn er ook kraampjes voor de inwendige mens zoals chocolade fudge, koekjes, cupcakes en cookie dough bonbons. Verder kunt u er terecht voor streekproducten en heerlijke nootjes.
 
De kerstsfeer wordt versterkt door het geluid van een midwinterhoorn en het vuur van de vuurkorven waar u zich aan kunt warmen. Op de website www.ingoedeaarde-ede.nl kunt u de laatste informatie vinden.
 
Als u nog meer wilt genieten van het geluid van de midwinterhoorns en de gezellige sfeer, dan bent u donderdag 27 december van 13.00 tot 17.00 uur van harte welkom bij de Midwinterwandeling die start bij de Doesburgermolen aan de Doesburger Molen weg in