Nieuws
Zaterdag 1 oktober geeft het Christelijk Streekkoor Otterlo in de Beatrixkerk (Beatrixlaan 54 te Ede) een jubileumconcert. Dit in verband met het 20 jarig bestaan van het koor. Op deze jubileumavond zal ook de in het voorjaar gemaakte CD worden gepresenteerd. 
 
Ook het Mannenensemble van het koor zal enkele liederen uitvoeren. Dit koor staat onderleiding van de dirigent van het koor, Arjan van der Roest.
Verder zal het orgel worden bespeeld door Arjen Uitbeijerse, de piano/vleugel zal worden bespeeld door Ton Burgering. Zowel de organist als de pianist hebben hun medewerking verleend bij het maken van de CD.
Voorts zal er medewerking worden verleend door The Jaffo Gate Quartet, zij brengen een mooi repertoire. Dit Quartet geniet grote belangstelling zowel in binnen-en buitenland, op de radio en televisie o.a. ook bij Nederland Zingt van de Evangelische Omroep.
De aanvang van dit concert is om 19.30 uur de kerkdeuren gaan om 19.00 uur open.
 
Na afloop van het concert is er gelegenheid om het bestuur te feliciteren en na te praten in het bijgebouw van de kerk, onder het genot van een kopje koffie of thee.
De toegang is vrij. De jubileum CD is deze avond ook te koop.