Nieuws
Ruim de helft van ‘Het Nationale Park De Hoge Veluwe’ is begroeid met bos. Een materiaal waar iedere bezoeker van het park mee in aanraking komt, en waar ontzettend veel mogelijkheden mee zijn. Daarom staat het pPark van zondag 23 juli tot en met zondag 30 juli geheel in het teken van hout, met een week vol leuke, spannende en educatieve activiteiten.
 
Divers programma voor jong en oud
Er is voor iedereen wat te doen tijdens het ‘Hout Event’. Zo is er bijvoorbeeld de activiteit ‘Creatief met Hout’, waarbij bezoekers gratis een eigen houten sleutelhanger of naambordje kunnen maken. Daarnaast kan men met een natuurgids op pad langs bijzondere bomen: wandelend met ‘De Bomenroute’ of fietsend met de ‘Fietstocht langs bijzondere bomen’.
 
Stoere en creatieve activiteiten voor kinderen
Kinderen kunnen zich tijdens de eerste editie van het ‘Hout Event’ bijvoorbeeld uitleven op een houten stormbaan, en ontdekken daarnaast hun eigen krachten met fysieke uitdagingen als boomstam zagen, boomstam gooien en boomstam sjouwen.
Ook mogen zij als een aap de boom in klauteren bij de gratis activiteit ‘Monkey Climbing’. Voor de allerkleinsten zijn er onder andere leuke knutselactiviteiten en is er een springkussen.
Op zondag 23 juli en op zaterdag 29 juli wordt er bovendien een spectaculaire demonstratie woodcarving gegeven.
Kortom; kom voor een stoere, creatieve en leerzame middag naar het ‘Hout Event!’ Kijk voor meer informatie op hogeveluwe.nl/agenda.
 
Praktische informatie
Data: zondag 23 juli t/m zondag 30 juli. Tijdstip: dagelijks tussen 14.00 en 17.00 uur. Locatie: Picknickweide. Kosten: gratis (excl. entree Park).
Voor de wandeling en fietstocht dient een kleine bijdrage te worden betaald. Reserveren hiervoor is verplicht.