Nieuws
Iedereen vanaf 55 jaar kan van maandag 5 t/m vrijdag 9 november gratis kennismaken met het grote aanbod van sport- en beweeglessen van ‘Sportservice Ede’. De poorten bij alle lessen en activiteiten gaan open om te proeven aan het gevarieerde sport- en beweegaanbod voor 55+-er.
 
Lessen en activiteiten die aangeboden worden zijn onder meer gymnastiek, yoga, fitles, werelddansen, bewegen met plezier, volksdansen, sport en spel, ontspannen en bewegen, koersbal, country line en soul swing.
Alle lessen zijn erop gericht om de deelnemers fit, soepel en beweeglijk te houden. Buiten het blijvend sporten en bewegen is ook het sociale aspect belangrijk.
 
In vrijwel alle wijken en dorpen in de gemeente Ede worden de sport- en beweegactiviteiten aangeboden. Daarmee is voor iedereen in de eigen omgeving wat te vinden en geschikt voor zowel de vitale en fitte 55-plusser, als ook de senior die graag dicht bij huis wil werken aan zo lang mogelijk gezond en in beweging blijven.
 
Het volledige aanbod is te vinden op www.sportservice-ede.nl/beweegaanbod55plus. Tijdens de sport- en beweegweek zijn alle lessen gratis toegankelijk en opgave vooraf is niet nodig. Het kan voorkomen dat een les op een locatie het maximale aantal deelnemers heeft. Wij zoeken dan met u naar een alternatieve mogelijkheid voor een vervolg.
 
Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Angeline van de Kraats van Sportservice Ede door te bellen naar 06 – 51 56 15 21 of stuur een e-mail naar angeline.vandekraats@sportservice-ede.nl.