Nieuws
Van 10 maart t/m 10 juli kunt u genieten van de tijdelijke expositie over Kastelen en Burchten. Tijdens deze expositie zijn er in ons museum een tiental kastelen en burchten op schaal te bezichtigen. De schaalmodellen zijn gebaseerd op diverse Nederlandse en buitenlandse bestaande kastelen en burchten en namen in het verleden binnen de desbetreffende regio een belangrijke functie in.
Kastelen__Burchten 
Nog meer
De tijdelijke expositie maakt deel uit van het gehele Oude Ambachten & Speelgoed Museum. Zo kunt u naast de expositie genieten van een vaste collectie van 160 verschillende oude beroepen, winkeltjes en werkplaatsen uit de vroegere tijden. Tevens is er een heus speelgoedmuseum met de ouderwetse spelletjes, poppenhuizen, rijdende treinen, Dinky Toys, antieke beren, de oude meccanodozen, en ga zo maar door. Ook is er een horecazaal, museumwinkel en winkel-van-sinkel aanwezig met allerhande dubbele spullen uit het museum.
 
Meer informatie
Het Oude Ambachten & Speelgoed Museum is dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Van april tot en met september ook op zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Meer informatie is te vinden op