Nieuws
Vragen over het christelijk geloof? Wat meer verdiepen in het christelijk geloof? Kennis opfrissen over de grondbeginselen van het christelijk geloof?
Het hoe en waarom van het christelijk geloof is niet altijd even duidelijk. Bestaat God wel? Wie was Jezus precies? Wat houdt dat in, God dienen? Vragen als deze komen aan de orde tijdens de Emmaüscursus.
Elk jaar in oktober start de Hervormde Gemeente Wekerom met een Emmaüscursus. In het eerste jaar gaat her over de volgende onderwerpen: [1].God bestaat en Hij is belangrijk. [2].We hebben God nodig in ons leven. [3].de Heere Jezus,;Zijn leven,dood en opstanding. [4].De Heilige Geest en[5],christen worden.
Het thema van tweede jaar is : “Hoe christen groeien in het geloof” We denken dan na over: leren bidden, bijbel lezen,lid zijn van een kerk en het avondmaal.
 
Wilt u meer weten over en bent u nieuwsgierig geworden kom dan naar de open informatie avond die gehouden wordt op woensdag 15 oktober om 20.00 in gebouw Elim, achter de hervormde kerk in Wekerom
Er zijn geen kosten verbonden aan deze cursus.
 
Kent u mensen in uw omgeving waarvan u denkt dat het wat voor hem/haar zou zijn, maak hen dan attent op deze cursus en/of geef ze een folder over deze cursus. De folders liggen achterin de kerk.
 
Voor informatie kunt u ook bellen of mailen naar Henk van de Berg Tel 0318-462133, hvdberg@introweb.nl of Janny Russcher Tel 0318-461145. jrusscher@filternet.nl
Jacolien v.d. Dikkenberg 06-12857688, Andreas Moerman tel 06 – 50488307.