Nieuws
Na meer dan 40 jaar het filiaal in Harskamp gerund te hebben, zijn we helaas genoodzaakt om per 1 juni 2019 ons filiaal te sluiten. De warenhuizen in Wekerom en Otterlo blijven met de vertrouwde gezichten gewoon voor u geopend. Als familie en medewerkers heten we de klanten van harte welkom in onze andere twee filialen waar u hetzelfde assortiment aantreft en wij u persoonlijk van dienst willen zijn met de service zoals u dat van ons gewend bent.
 
Zaterdag 1 juni is voor Bep Elbertsen de laatste werkdag in Harskamp, waar zij het gezicht van ons bedrijf was. Hierna zal zij zich met haar familie en medewerkers in de andere filialen blijven inzetten. Bep: ‘’Sinds het infarct dat ik vijf jaar geleden heb gehad, heb ik alleen maar halve dagen kunnen werken. Het is mij teveel geworden om het filiaal in Harskamp goed te kunnen runnen. Ik heb altijd enorm veel steun gehad van mijn collega’s, familie, Harskampers, middenstanders, etc. Mede door mijn gezondheid en ook door het veranderd koopgedrag is het helaas niet meer mogelijk om alle klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. We kunnen de winkel niet meer runnen op de manier die we graag zouden willen, waardoor we ons nu willen concentreren op onze hoofdvestiging in Wekerom en ons filiaal in Otterlo.’’
 
We zijn alle (vaste) klanten enorm dankbaar voor het vertrouwen en de band, die we door de jaren heen hebben mogen opbouwen. We blijven ons persoonlijk inzetten voor de mensen in de regio en hopen u (4 kilometer verderop) te mogen blijven verwelkomen in ons familiewarenhuis in Wekerom en Otterlo.
 
Ter afsluiting van deze bijzondere periode heeft ons filiaal in Harskamp van zaterdag 25
mei t/m zaterdag 1 juni 2019 opheffingsuitverkoop!
 
Met vriendelijke groeten en graag tot ziens in onze andere vestigingen,
Janny, Bep en Evert Jan Elbertsen & onze medewerkers