Nieuws
De laatste jaren worden er steeds minder kerstkaarten verstuurd, of anders via de mail. Maar hoe leuk is het om een handgeschreven kaart te mogen ontvangen. Een kerstkaart geeft je een gevoel van warmte in deze koude donkere dagen.
U kunt uw persoonlijke wensen via de Sterrenpost laten bezorgen. Zo steunt u ook
nog twee goede doelen door het versturen van uw kaarten!
 
De Hervormde Gemeente Lunteren organiseert ook dit jaar weer de kerstkaartenactie, ‘Sterrenpost’. Dit houdt in dat we kerstkaarten (zonder postzegel) in ontvangst nemen tegen het decembertarief. Wij zorgen voor bezorging van de kaarten. De kaarten die bestemd zijn voor Lunteren en andere dorpen in de regio worden door vrijwilligers bezorgd. Kaarten voor andere plaatsen worden met Post.nl verstuurd. Ook kaarten met bestemming buitenland zijn welkom!
 
De helft van de opbrengst van deze actie is bestemd voor Stichting LUGA Care (Job en Jennie Saku-van Trierum) Stichting LUGA Care stelt zich ten doel fondsen te werven voor projecten in en rond voornamelijk het dorp Busaana-Uganda, op het gebied van scholing, educatie, medische zorg en voorlichting voor kansarmen. In 2011 is in Saku’s geboortedorp Busaana een schooltje opgericht. Samen zetten zij zich nu in voor dit dorp met haar circa 2000 inwoners waarvan er schatting 1500 kinderen zijn in de leeftijd tot 16 jaar.
 
De andere helft is bestemd voor het jeugdwerk van de Hervormde Gemeente.
Op deze manier steunt u met het versturen van uw kerstkaarten 2 goede doelen! De actie loopt van D.V. 10 t/m 21 december. Tijdens deze periode bent u, ook wanneer u niet in Lunteren woont, van harte welkom in het Meestershuis, waar u uw kerstpost op onderstaande tijden kunt brengen.
 
Gemak dient de mens en dat geldt zeker voor deze actie want u komt geen kerstzegels tekort, u houdt ze niet over en u hoeft ze niet op te plakken. Daarbij steunt u twee goede doelen.
Wilt u meer informatie? Ga dan naar www.hervormdegemeentelunteren.nl
Zie ook onze Facebookpagina.
 
Openingstijden
Openingstijden van Meestershuis:
Maandag 10 dec. t/m Vrijdag 14 dec. 09.30 - 11.30 en 19.00 - 20.30
Zaterdag 15 dec. 09.30 - 11.30
Maandag 17 dec. t/m donderdag 20 dec. 09.30 - 11.30 en 19.00 - 20.30
Vrijdag 21 dec. 09.30 - 11.30
Het Meestershuis is te vinden achter de Oude Kerk, Meester Scheepstraplein 1,
Lunteren.