Nieuws
Werkatelier ‘GoedGemutst’ speelde woensdag 26 oktober de voorstelling: ‘De Kunstenaar’ in theater ‘Cultura’ in Ede. Het vrolijke theaterstuk werd gespeeld door een groep talentvolle mensen met een beperking.
Daverend_theater_van_Werkatelier_GoedGemutst 
Een jaar lang is er hard gewerkt aan het toneel, de decors en de kostuums, wat allemaal door hen zelf is gemaakt. “Jantine, wat speelde je goed en wat zag je er fantastisch uit in je kostuum”, aldus een tante, in een reactie naar één van de spelers.
Het stuk is goed gecast, waarbij de kwaliteiten en mogelijkheden van de betrokken spelers goed zijn benut. “Wat een vrolijk en grappig stuk, ik bleef maar lachen en aan de andere kant was het zo ontroerend, een geweldige avond, goed gedaan allemaal!”, reageerde een enthousiaste bezoeker.
“Heeft mijn broer Niels dat allemaal zelf onthouden, stonden jullie niet te souffleren achter het gordijn?”, vroeg Karin, de zus van de hoofdrolspeler.
 
Het anderhalf uur durende stuk is nog korte tijd te zien in de eigen hal van Werkatelier ‘GoedGemutst’ aan de Dorpsstraat 195 in Lunteren. Eén van de deelnemers, afkomstig uit Veenendaal, reageerde met: “Iedereen is helemaal blij met mij!” Wat wil men nog meer?