Nieuws
Dagtocht_van_vrouwenbond_1 Onlangs is de Christelijke Vrouwenbond ‘de Schakel’ van Harskamp, Otterlo en Wekerom weg geweest voor haar jaarlijkse dagtocht. De excursie ging deze keer naar Bant en Giethoorn. Om 09.00 uur vertrok de bus met 41 passagiers bij het Kulturhus in Wekerom.
Dagtocht_van_vrouwenbond
‘s Morgens ging de reis naar Bant, waar een grote prachtige Engels aangelegde tuin in de Noordoostpolder werd bezocht. De hartelijke ontvangst was met koffie en gebak en een introductie met dia’s. Daarna kon men zich aansluiten voor een rondleiding door de tuin. Na afloop stond er een lunch klaar en kon men ook even rondkijken in hun Engelse Landleven winkel.
‘s Middags reed de touringcar door naar Giethoorn. Daar werd een rondvaart gemaakt (zie foto) door de vaarten met de vele karakteristieke bruggetjes en over het open water. Voor het vertrek uit Giethoorn genoten alle dames nog van een kopje koffie of thee in een restaurantje bij de aanlegsteiger.
 
Aan het eind van de middag reed de bus weer terug naar Wekerom, waar in het Kulturhus een heerlijk driegangen diner werd geserveerd.