Nieuws
Vrijdag 23 oktober werd het Kuturhus ‘De Hooge Valk’ verblijdt met een cheque van € 3000,00 van het Oranjefonds. Antoinette Kroon was namens het Oranjefonds aanwezig deze te overhandigen.
Het bedrag wordt besteed aan de geklimatiseerde kast voor het AED apparaat. Verder wordt het geld besteed voor de aanleg van een jeu de boule baan achter ‘De Hooge Valk’ en een boerengolf gelegenheid.
Cheque_Oranjefonds 
Een tweede waardebon isontvangen van de stichting ‘Idee in Uitvoering’. Namens deze stichting was dhr. Wout Schotsman aanwezig. Dit geld wordt besteed in, aan of rondom het gebouw om de zichtbaarheid te accentueren. Dit gebeurd via wegbewijzeringsborden en aanpassingen buitenverlichting en de naamborden. Ok de andere benodigde faciliteiten binnen het gebouw worden hieruit gefinancierd.
Kulturhus_AED. 
Eiermarkt
Inwoners uit De Valk worden gevraagd om de eigen ‘eiermarkt’ in ‘De Hoog Valk’ te komen bezoeken. Deze wordt een keer in de veertien dagen gehouden op de woensdagochtend. Deze Valkse ‘eidermarkt’ is bedoeld voor de oudere buurtbewoners om even gezellig bij te praten onder het genot van een bak koffie.
Tevens worden nog orkestleden gezocht, om een’Valks orkest’ op te richten i.s.m. de muziekschool uit Barneveld. Er zijn al een paar pogingen gewaagd, dit kwam nog niet goed van de grond.
Inmiddels zijn er zeven aspirant leden, als er tien tot twaalf serieuze gegadigden zijn voor een gevorderd orkest kan er alsnog een poging worden gewaagd.
 
Voor informatie kunt u altijd contact opnemen met dhr. Van de Krol, tel 16-51 40 66 72.