Nieuws
Zaterdag 10 januari werden er 5e divisie wedstrijden gehouden in Beekbergen. Hier kwamen 13 meisjes van DOTO in actie. De allerjongsten hadden hun eerste wedstrijd, wat voor hun heel spannend was. Zij turnden mooie oefeningen op sprong, brug, balk en vloer. Dana van den Brink kwam 0.30 tekort voor een medaille en werd 4e Nikita Garderbroek werd 14e en Noel Onderstal 18e . Deze meisjes turnen in instap D2.
Ook voor Kirsten van den Hoek was het haar 1e wedstrijd. Zij is een jaar ouder en turnt in pupil 1. Zij eindigde op een 20e plaats. In pupil 2 turnen Julia Bes en Leontien van den Berg, zij werden van de 22 deelnemers 12e en 14e. Sophie Hol en Tamara Schut turnen in Jeugd 1. Ze lieten allebei een zeer mooie sprong zien die werd gewaardeerd door een 1e en 3e plaats, helaas lieten zij de punten op balk liggen en eindigden als 21e en 22e.
 
Bronzen_medaille_DOTO_Harskamp
 
In de vrije oefeningen turnen Esmee van den Brink, Nina Schut, Lisanne Beumer en Ingeborg Duits. Waar Esmee een bronzen mediale in ontvangst mocht nemen, Nina werd 5e , Lisanne 10e en Ingeborg 11e. In de categorie senioren turnt Sabine van der Waal in een zeer sterk deelnemersveld. Zij behaalde een 8e plaats. Op 21 maart zijn de tweede voorronde wedstrijden.