Nieuws
Woensdag 11 april wordt het eerste ‘Boerenhart’ diner in Otterlo georganiseerd. Bij ‘Grand Café Kruller’ heeft chefkok John Kennis een heerlijk menu samengesteld met lokale producten in de hoofdrol. Het ‘Boerenhart’ diner start om 19:00 uur, maar de ontvangst is om 18:30 uur met een heerlijk Veluwe aperitief.
 
Een eerlijke prijs voor de boeren in de omgeving daar is waar de organisatie voor staat. De boeren met hun eerlijke producten in de spotlights zetten dat is wat hun drijft.
“Grand Café Kruller werkt zelf graag met lokale producten en om deze reden een logische keus om het streekdiner te laten plaats vinden”, aldus Pieter Vink. Per gang wordt er door de boer verteld waar het product vandaan komt en waar het de specifieke smaak aan te danken heeft. Wat dit ‘Boerenhart’ diner zo bijzonder maakt is dat de gerechten om deze eerlijke boeren producten heen zijn gemaakt.
 
Een ode aan de eerlijke producten van het platteland zonder teveel tussenschakels. Voor een viergangen diner betaal je € 38,50. Het belooft een eerlijke en heerlijke avond te worden.
Reserveer nu via info@kruller.nl of bel 0318 – 59 12 31.