Nieuws
De kerstzolder bij plattelandswinkel ’t Schuurtje is elk jaar de aandacht waard. Dit jaar is het meer dan in andere jaren.
Blikvanger is de achterwand van de zolder. Deze is beschilderd in een oud Hollands wintertafereel. De inspiratie voor deze sfeervolle compositie komt van meester Ad van Veen uit De Valk. Hij zorgde ook voor de treffende beschildering.
sfeervolle_kerstzolder 
De ook dit jaar weer bijzondere sfeervolle kerstzolder is een voortzetting van de winkel beneden.
Wanneer de deur opengaat stap je als het ware in de tijd terug. Menshoog staan de artikelen opgestapeld in de winkel. Er is keus te over in een scala aan (kerst)artikelen.
Verder zijn er ook allerhande van streekproducten te verkrijgen. Maar de klant kan er ook terecht voor aardappelen, groenten, fruit en fruitmanden.
En …, niet te vergeten de eigen gebakken appeltaart van ‘t Schuurtje. Deze worden nog steeds op dezelfde ambachtelijke wijze gebakken.
 
Kerstzolder
Het is al benoemd: de kerstzolder. Alleen al voor het ‘kunstwerk’ van meester Ad loop je de wenteltrap op naar boven.
Aan weerszijden van de zolder staan enkele tientallen originele kerstpakketten uitgestald in diverse maten en in verschillende prijscategorieën, met zorg samengesteld en voor elk budget. Al vanaf 17,50 per pakket kunt u terecht.
Want… bij ’t Schuurtje slaag je altijd!
Ook als u zelf iets wilt samenstellen, zijn er mogelijkheden genoeg.