Nieuws
Negen kunstenaars bewijzen in ‘Galerie Zuid’ dat kunst niet altijd duur hoeft te zijn. Tot en met 7 januari worden er meer dan 200 betaalbare kunstwerken geëxposeerd in de Harskamper galerie.
 
De kunstenaars
Met vlotte hand zet Reinie Klomp (Lunteren) haar schilderijen op doek of papier. Portretten, dieren en landschappen geeft ze in haar eigen, op sfeer geënte, wijze weer.
Hanke Cannegieter (Wageningen) maakt kleuretsen waarin kannen en Wageningse gebouwen de hoofdrol spelen. Door te spelen met de vorm en ze, anders gegroepeerd, weer op te bouwen weet ze de kijker te verrassen.
De keramiste Wil van de Hoek, uit Brummen, heeft de mens tot hoofdmotief gekozen. Met een vereenvoudigende vorm weet ze haar vrouwen een optimale uitdrukking mee te geven.
Als Alisa Samuels(Barneveld) zich terug trekt in haar atelier komen er beelden en emoties los die ze aan het doek toevertrouwd. Soms abstract, soms meer herkenbaar probeert ze haar gevoelens in verf weer te geven.
 
Betty Gommans, Els Kool, Guus Kuit, Marieke Meurs en Arends Slotboom maken de expositie compleet met tekeningen, schilderijen, kunstdoosjes, droge naalden en acryl op dummy’s.
 
Tot en met 7 januari is ‘Geef eens kunst’ te bekijken in Galerie Zuid, Molenweg 109 te Harskamp op woensdag, vrijdag en zaterdag van 14.00 tot 17.00 uur. De toegang is vrij. (gesloten van 25 dec. 2016 t/m 3 jan. 2017) Meer informatie te vinden op www.galeriezuid.nl