Nieuws
Een tijdje geleden was er bij Bakkerij Boone de Oeganda week. In deze week waren er verschillende aanbiedingen waarvan de opbrengst naar een weeskinderenproject in Oeganda ging. Deze week was een onderdeel van mijn fondsenwerving. Het doel van deze fondsenwerving was een nieuw keyboard/piano voor in de kerk/centrale gebouw op het project. De kinderen maken veel muziek met elkaar en daardoor maakt het keyboard wat er nu staat overuren. Er waren een aantal toetsen kapot en daardoor was het voor de kinderen lastig om daarop te spelen (ze kunnen bijna allemaal gitaar of keyboard spelen vanaf een jaar of 15). Omdat er op dit moment een nieuwe basisschool gebouwd wordt gaat daar al het geld daar naar toe wat binnenkomt. Toen ik dit hoorde voelde ik me als zeer muzikaal persoon verplicht om hiervoor geld in te zamelen.
Bedankt_1 
Om dit te kunnen realiseren heb ik zelf chocolaatjes gemaakt en verkocht. Daarnaast was er een mooie opbrengst van de Oegandaweek, mede door de vele giften die ik ontvangen heb.
In totaal heb ik € 1330,- opgehaald! Voor de nieuwe piano/keyboard was € 1000,- begroot. De overige € 330,- euro is gebruikt om de nieuwe klaslokalen in te richten. De huidige bankjes zijn erg slecht en hard. De kinderen zitten daar van ’s morgen 6 uur tot ’s avonds 8 uur op. Met tussendoor maar 2,5 uur pauze om te eten en huishoudelijke taken te doen. Toen ik daar was hoorde ik dat van die € 1000,- wel 2 piano’s gekocht konden worden. Dus de kinderen mochten zelf suggesties geven voor eventuele andere instrumenten.
Bedankt_2 
De basisschool krijgt daar ook al in verschillende vakken les en toen ik daar aankwam en ze hoorden dat ik wiskunde studeer zeiden ze dat er een wiskunde docent op dat moment niet aanwezig was. Hij begeleidt de kinderen vaak als ze (inter)nationale sportevenementen hebben. Ik heb dus de klassen in zijn afwezigheid lesgegeven. Dit was P7, de laatste klas van de basisschool. In Nederland zou dit de brugklas zijn. Daarnaast heb ik andere leraren ontlast. Ik heb ook lesgegeven aan P6 en veel nagekeken. In mijn vrije tijd heb ik veel muziek gemaakt met de kinderen en spelletjes met ze gedaan. Ook heb ik een aantal jongens van de secondary (middelbare) school muziekles gegeven ( noten leren lezen). Ik heb daar een ontzettend leuke tijd gehad en moest naar mijn idee alweer veel te snel huiswaarts keren.
 
Via deze weg wil ik u bedanken voor uw support. Zowel voor de giften als voor het meeleven en interesse. Namens mij en alle kinderen van Childrens Welfare Mission
 
Bedankt!