Nieuws
Levensvragen zijn belangrijk en herkenbaar voor senioren om over na te denken en praten. De vraag die senioren het meest stellen is: Hoe geef ik zin aan mijn leven? Wat kan ik voor anderen betekenen?
 
Het overgrote deel van de senioren is regelmatig met levensvragen bezig. De meerderheid geeft aan dat ze er vooral een goed en positief gevoel van krijgen. Aan de andere kant krijgt 22 procent er ook een onrustig gevoel van. Ook blijkt dat het nadenken over levensvragen belangrijker wordt naar mate men ouder wordt. Dit kan toenemen als gevolg van ingrijpende gebeurtenissen, zoals een ernstige ziekte of het overlijden van een dierbare.
 
Marcel Wielhouwer, geestelijk verzorger bij Opella, spreekt over het omgaan met levensvragen in de ‘Muldersschuur’ op dinsdagochtend 23 januari, van 10.00-11.30 uur, aan de Roskammersteeg 5 te Lunteren.
 
Iedereen is van harte welkom. Wenst u vervoer naar de Muldersschuur bel dan: 06 14 10 16 28. Voor meer info zie ook de vernieuwde website www.Vluchtheuvel-Lunteren.nl