Nieuws
Het gehele jaar door kunnen Lunterse senioren terecht in de Muldersschuur voor een ontmoeting met een dorpsgenoot. Stichting de Vluchtheuvel en de PCOB organiseren in de zomer extra activiteiten. Er zijn dan sprekers die een praatje komen houden en u krijgt niet alleen koffie, maar ook een glaasje sap en een traktatie aangeboden door de Lunterse middenstand.
 
Dit jaar is het thema: beroepen. Men het er al met drie kennis kunnen maken: een goudsmid, een trouwambtenaar en een badmeester. Voor de komende drie bijeenkomsten komen er een meteoroloog, een bijenhouder en een taxateur.
 
Dinsdag 26 juli krijgt u een praatje over bijenteelt door Roel van Laar. De bijenstal in de Lunterse Appelhof, waar ook de Muldersschuur zich bevindt, is onlangs officieel in gebruik genomen.
 
Dinsdag 2 augustus praat Wouter de Baar (van MeteoGroup) over een natuurverschijnsel. Vorig jaar ging zijn praatje over tornado’s, dit jaar over ‘wolken herkennen’.
 
Dinsdag 9 augustus komt Jaap Bonhof. Op deze laatste speciale zomerkoffie inloopochtend kunt u één klein ‘antiek’ voorwerp meenemen en hij zal u vertellen of het kunst of kitsch is en er een waarde aan toekennen. Hij is niet gespecialiseerd in poppen, klokken en meubels.
 
U bent ook alle andere dinsdagen in het jaar welkom in de Muldersschuur aan de Roskammersteeg 5. Voor verdere vragen kunt u terecht bij de coördinatoren:
Gijs van Harn tel. 483566, Ien Schut tel. 487250 en Marianne Versteeg tel. 486780.