Nieuws
Dinsdag 22 november brengt Business Club Lunteren (BCL) een bedrijfsbezoek bij HAVÉ Verwarming. Tijdens het bedrijfsbezoek worden ondernemers meegenomen in de handelswereld van kachels en haarden en de geschiedenis van het bedrijf. Ondernemers die wonen of ondernemen in Lunteren worden van harte uitgenodigd.
 
De Stroet
De bijeenkomst vindt plaats op 22 november bij HAVÉ Verwarming op het bedrijventerrein De Stroet in Lunteren, Hullerpad 34. Zoals gebruikelijk start de bijeenkomst om 20:00 uur (inloop vanaf 19:30 uur) en wordt afgesloten met een hapje en een drankje.
 
Petroleumventer
De oorsprong van HAVE Verwarming gaat terug naar 1883, waarbij de oprichter als petroleumventer langs de boeren trok. Inmiddels wordt het bedrijf gerund door de vijfde generatie en staat Harm-Jan van Veldhuizen aan het roer. Van Veldhuizen zal tijdens de bijeenkomst van BCL kort wat vertellen over de geschiedenis van de HAVÉ Groep, waar ook HAVÉ Brandstoffen toe behoort, om daarna uitgebreider in te gaan op de huidige bedrijfsvoering. Hierbij zal hij zijn ondernemerservaringen delen die hij heeft opgedaan in de markt waarin de onderneming zich begeeft. Uiteraard komen daarbij de diverse ontwikkelingen aan bod die spelen bij HAVÉ Verwarming als groothandel en importeur.
 
Aanmelden
Ondernemers die aanwezig willen zijn, kunnen zich aanmelden op www.businessclublunteren.nl. Zoals gebruikelijk wordt er bij binnenkomst een bijdrage van € 5 per deelnemer verlangt voor een tegemoetkoming in de kosten van het gastheerbedrijf.