Nieuws
Lunteren - Op zaterdag 16 januari 2016 geven The Voice Kids van RTL4 in samenwerking met kinderkoor De Westhoffkids uit Lunteren een bijzonder optreden. Hierbij zal onder andere Lucas optreden: de winnaar van The Voice Kids 2015. Het optreden zal plaatsvinden in congrescentrum Belmont aan de Goorsteeg in Ede.
 
Voice_Kids_concert_2016  
 
Van The Voice Kids seizoen 2015 zullen Lucas, Florence, Jennifer en Isis komen optreden. Lucas is de winnaar van The Voice Kids 2015. Hij deed destijds auditie met het prachtige “Year of summer”. Florence deed op 8-jarige leeftijd auditie met “Als jij maar van me houdt”, en was daarmee het jongste talent van The Voice Kids.
Een actueel overzicht van alle optredende kandidaten is te vinden op de website van het kinderkoor: www.westhoffkids.nl
 
Lucas heeft pas al even een bezoek gebracht aan kinderkoor de Westhoffkids in Lunteren. Hij vertelde er veel zin in te hebben en verheugt zich ook op het weerzien van de andere aanwezige Voice Kids kandidaten.
 
Kaartverkoop
De kaartverkoop voor het Voice Kids concert is inmiddels gestart. Kaarten moeten vooraf besteld worden via de website van het kinderkoor: http:// www.westhoffkids.nl   Entreeprijzen: 7,50 voor volwassenen en 3,50 voor kinderen t/m 12 jaar.
Voor het aanmelden van kinderen voor het koor kunt u ook op deze website terecht. Daar kunt u alle informatie over het koor en het optreden terugvinden. Voor overige vragen kunt u mailen naar westhoffkids@upcmail.nl.