Nieuws
Op het bedrijventerrein ‘De Stroet’ heeft Lunteraan Rick Degenaar, samen met Marco Morren, een eigen uitzendbureau ‘EasyWork’ opgezet. Wat een jaar ontstond uit een hobby is, anno 2018, uitgegroeid tot een bedrijf van 40 medewerkers en tien auto’s.
Hoewel gevestigd in het hart van de Lunterse bedrijvigheid is ‘EasyWork’ nog een redelijk onbekende op ‘De Stroet’. Wat nog minder bekend is dat ‘EasyWork’ het enige uitzendbureau is in Lunteren.
Uitzendbureau_EasyWork 
“Dit willen wij graag veranderen. In het afgelopen jaar heeft ‘EasyWork’ een sterke groei doorgemaakt. Wij zijn op diverse vakgebieden actief, zoals: de bouwsector, rietdekkers, schoonmakers, sales/accountancy. Doordat wij ons niet op één vakgebied richten, liggen er voor ons kansen bij de Lunterse bedrijven. ‘EasyWork’ wil graag verder groeien met de Lunterse ondernemers.”
Met haar centrale plek op het bedrijventerrein maakt de contactlijnen kort zijn en dat er snel gehandeld kan worden m.b.t. de vraag naar personeel.
 
De filosofie achter uitzendbureau ‘EasyWork’ begint zich, een jaar na de start, al uit te betalen. Het richt zich op zowel de jonge als oudere mensen die flexibel en snel inzetbaar zijn. Rick is er geen man naar van een lange sollicitatieprocedure. Is de click en een vertrouwd gevoeld er bij het eerste contact dan kan de kandidaat zich al snel werknemer noemen bij ‘EasyWork’.
Hierin heeft Rick een eigen filosofie. Zorg goed voor je personeel en je krijgt er veel voor terug. “Bij ‘EasyWork’ ben je geen nummer. Je hebt een goed uurloon en je werkt bij klanten die het werk waarderen. Ons motto is: ga goed met je werknemers om en geeft ze vertrouwen. Wij zijn een jong bedrijf, dat de taal van de streek spreekt en weet wat bij mensen speelt.”
 
Het jaar 2017 kenmerkte zich door een onstuimige groei wil het dit jaar gaan werken aan de naamsbekendheid in de eigen omgeving van Lunteren en het bedrijventerrein ‘De Stroet’.
Rick tot slot: “Wij denken mee met de klant en zoeken, samen met de klant, naar de juiste kandidaat. ‘EasyWork’ is breed inzetbaar op diverse vakgebieden. Wij bieden onze medewerkers dan ook de mogelijkheid cursussen te volgen om zich verder te bekwamen of specialiseren. Om zo nog beter inzetbaar te zijn op de arbeidsmarkt.”
 
Uitzendbureau ‘EasyWork’: tel. 06 53 45 13 04, www.easyworkuitzendbureau.nl