Nieuws
Dinsdag 19 maart vindt de volgende bijeenkomst van Businessclub Lunteren (BCL) plaats. Adriaan Jansen van Dio Drogist ‘Saop en Spices’ is deze avond de gastheer. De bijeenkomst staat in het teken van het thema: “Gezondsheidsdrogist binnen het systeem van de zorg’’. Ondernemers die wonen of ondernemen in Lunteren worden van harte uitgenodigd.
 
Locatie
De bijeenkomst vindt plaats bij de Dio Drogisterij aan Dorpsstraat 171 in Lunteren. Zoals gebruikelijk start de bijeenkomst om 20:00 uur (inloop vanaf 19:30 uur) en wordt deze afgesloten met een hapje en een drankje.
 
Gezondheidsdrogist binnen het systeem van de zorg
In vergelijking met 30 jaar geleden is de levensverwachting enorm gestegen. Vaak moeten we allemaal langer blijven werken en als we ouder worden moeten we vaak langer voor onszelf zorgen. Ook bij de zorgverzekeraars veranderd er veel, zo verdwijnen er veel geneesmiddelen uit pakketten. Inmiddels ziet ook Den Haag in dat het beperken van de groei van de zorgkosten hem voornamelijk zit in de preventiekant. Adriaan Jansen zal ons hierover deze avond meer vertellen en uitleggen wat de gezondheidsdrogist kan betekenen in de veranderende zorgwereld.
 
Ook zal Adriaan deze avond meer vertellen over zijn hobby, namelijk (Lunterse) koffie! Iets wat je niet binnen de drogist verwacht maar inmiddels is het niet meer weg te denken bij de Dio Drogisterij.
 
Aanmelden
Ondernemers die aanwezig willen zijn, kunnen zich aanmelden op www.businessclublunteren.nl. Bij binnenkomst wordt een bijdrage verlangd van € 5,00 per deelnemer voor de gastheren als tegemoetkoming in de kosten.