Nieuws
Stichting ‘Atelierroute Lunteren’ is al vele jaren bekend bij het kunstminnend Lunterse publiek. Het stond garant voor sfeerproevers door enthousiastelingen op de fiets! De sfeer, de naam (Atelierroute) en opzet is hetzelfde gebleven, echter is het evenement ondergebracht in een nieuwe naam: ‘KunstLijn Lunteren’.
Een naam die de lading beter dekt, want de stichting doet meer dan alleen het organiseren van de open atelierroute. In de nieuwe naam komen deze activiteiten samen.
 Wandel3daagseStichting_Atelierroute_Lunteren
Het tweede weekeinde van juni is elk jaar gereserveerd voor de ‘Open Atelierroute’ in Lunteren. De deelnemende kunstenaars tonen nieuw werk en nodigen gastexposanten uit in hun ateliers.
Wie kunt u daar bij dit jaar in de ateliers verwachten? Enkele namen: Charo Villabos en Fimmy Kooiker met schilderijen, Willy Schut en Helma van Kleinvee met textielobjecten. Julia Borsboom, Joan Lichtenbelt, Monique Spapens en Ine Boeijen met objecten van glas, brons, steen. Mirjam Verhoef met sieraden, de ontwerpers Verbrugge met divers werk zoals tassen en tekeningen, enzo.
 
Kom kijken en luisteren bij ‘KunstLijn Lunteren’ als de deuren en tuinen weer open gaan. Rondtrekkende muzikanten zorgen voor de vrolijke noot. Het evenement onderscheidt zich door de variatie, sfeer en kwaliteit. Een (fiets)route door de bosrijke omgeving leidt u langs de bijzondere locaties. Wanneer vijf ateliers bezocht zijn, dingt u mee naar één van de twee beschikbaar gestelde kunstwerken.
Routekaarten zijn te krijgen in de deelnemende ateliers en bij de Readshop, maar ook te downloaden via onderstaande site. Uniek en ieder jaar anders: welkom bij ‘KunstLijn Lunteren’ 2016!
Zaterdag 11 en zondag 12 juni, van 11.00 – 17.00 uur. info http:// www.atelierroutelunteren.nl