Nieuws
Bij Schoonheidssalon Elivé kunt u nu terecht voor PMU (Permanente make-up) door een gediplomeerde specialiste.
 
"Een natuurlijke uitstraling zonder iedere dag druk met het aanbrengen van make-up?!"
Weinig tot geen wenkbrauwen, allergisch voor make-up of heeft u een medische aandoening (denk aan tepelhofpigmentatie na borstreconstructie, lipreconstructie ivm hazenlip etc.)
"Een op de drie vrouwen gaat nooit de deur uit zonder make-up" (bron: Beauty+)
Met een verzorgd gezicht voelen we ons nou eenmaal een stuk zelfverzekerder. Maar wat als mooi en verzorgd eruitzien niet van nature gaat?
Als we in de ochtend de moeite niet kunnen opbrengen, bij de eerste de
beste inspanning zwart uitlopen, allergisch blijken voor make-up of simpelweg niet het mooiste resultaat uit de losse pols weten neer te zetten? En dan hebben we het niet eens over medische aandoeningen die er toe kunnen leiden dat de unieke contouren van ons gelaat onwenselijk vervagen.
In al deze gevallen biedt Permanente Make-up (PMU) wellicht de oplossing bij uitstek! Permanente make-up is een pigmentatie techniek waarbij met een zeer fijne naald kleurpigment in de huid wordt ingebracht.
Het plaatsen van permanente make-up vraagt om uiterste precisie en vakmanschap van de uitvoerend specialist. Het valt daarom aan te raden te allen tijde nader onderzoek te doen naar het beauty instituut van uw keuze. Als het op ons gezicht aankomt, willen we op zijn minst de garantie hebben dat we in deskundige handen verkeren.
ANBOS en NSGP gediplomeerd specialist Debby Zondervan heeft
zich volledig toegelegd op het zetten van permanente make-up.
Debby heeft zich sinds 1996 verdiept in het vak en heeft een reeks van opleidingen in zowel binnen en buitenland gevolgd. Dat is ook de reden dat Elisabeth van Schoonheidssalon Elivé haar heeft uitgekozen voor het uitvoeren van PMU in de salon.
U kunt bij Schoonheidssalon Elivé terecht voor medische pigmentatie, cosmetische pigmentatie van ogen, lippen en wenkbrauwen en niet te vergeten correctie van verkeerd geplaatste permanente make-up.
Ter voorlichting werkt Debby altijd met een persoonlijk advies. Op deze manier kunt u, voorafgaand aan een behandelingskeuze, vrijblijvend ervaren welke mogelijkheden PMU u biedt.
Voor degene die er om welke reden dan ook iedere dag mooi en verzorgd uit wil zien: ontdek de mogelijkheden van permanente make-up.
Schoonheidsalon Elivé, Dorpsstraat 110a te Lunteren.
Kijk op www.schoonheidssalonelive.nl !