Nieuws
Vanaf Lunteren rijden we naar Scherpenzeel. Hier wordt u bij Partycentrum Boschzicht hartelijk ontvangen met koffie en gebak. Vervolgens neemt de gids u in de bus mee voor een mooie kastelenroute. We rijden richting Woudenberg en via Maarsbergen en Doorn naar Langenbroek. In deze omgeving staan diverse kastelen en boerderijen met hun mooi geverfde luiken. Deze route gaat ook door de mooie bossen. Teruggekeerd in het restaurant gaat u aan tafel voor een goed verzorgd 3-gangendiner (excl. consumpties). We vervolgen de route naar de Mijnden, waar de rondvaartboot van rederij Wolfrat voor u klaar ligt. U gaat aan boord voor een 75 minuten durende vaartocht over de Vecht. Na deze mooie en historische vaartocht stapt u weer in de touringcar en rijden we huiswaarts. Om circa 18.15 uur bent u terug in Lunteren.
De kosten bedragen € 50,00 per persoon.
 
Inschrijven en betalen kan van maandag 1 juni tot en met uiterlijk donderdag 25 juni. Bij annuleren na deze datum is teruggave van inschrijfgeld niet meer mogelijk. Deelname is alleen mogelijk d.m.v. contante betaling bij inschrijving en doorgang vindt plaats bij voldoende inschrijving.
 
Inschrijven en betalen:
Vanaf maandagmorgen 1 juni t/m donderdagmorgen 25 juni van 9.00 uur tot 11.00 uur in de Schakel of het Westhoffhuis in Lunteren. Voor meer informatie kunt U contact opnemen met de Schakel (482485) of Westhoffhuis (482992).