Nieuws
De organisatie van hardloopevenement ‘Rondje om De Koepel’ is sinds vorig jaar in handen van Bert Berkhof, Ton van Vuuren en Henk van Voorst.
Hoofdsponsor ‘Onderweegs & De Groot Accountants en Adviseurs’ vond in hen een enthousiast team, dat zich graag op het organiseren van het Lunterse evenement stortte. ‘Het Rondje’ vindt dit jaar plaats op 7 oktober en wordt voor de tweede keer door Berkhof, Van Vuuren en Van Voorst neergezet.
 
Ten opzichte van vorig jaar is er een aantal vernieuwingen doorgevoerd. “Op verzoek van veel deelnemers is de 10,5-kilometerloop aangepast naar een afstand van 10 kilometer”, vertelt Henk van Voorst namens de organisatie.
“De 10-kilometerroute is dit jaar anders opgezet, waardoor de route gevarieerder is, maar ook gemakkelijker is om te lopen. En er is nu een waterpost aanwezig langs deze route. Verder hebben we de splitsing van de 5- en de 10-kilometerroute verbeterd. Als organisatie hebben we nu een jaar ervaring, en we zijn na het Rondje van 2016 enthousiast aan de slag gegaan om bij te schaven wat er nog beter kon. We durven ‘Rondje om De Koepel’ één van de mooiste lopen van Nederland te noemen.”
 
Meer informatie over de loop is te vinden op: rondjeomdekoepel.nl