Nieuws
Voor de vierde keer dit jaar organiseert ‘Op je Gezondheid’ een workshop. Het thema is de spijsvertering. Het is een vervolg op de vorige keer. Mensen die nog niet eerder zijn geweest kunnen gewoon instromen. De workshop is op vrijdag 28 oktober van 10.00 – 11.30 in het Witte Kerkje aan de Dr. Kimmijserlaan 28 in Lunteren. Deelnamekosten zijn € 5.00 p.p.
 
Spijsverteringsklachten zijn lastig en komen vaak voor. Er valt dan ook heel veel over te vertellen. Opkomende winderigheid en oprispingen maken dat we ons soms in een zeer gênante positie voelen. Maar dat is nog niet alles. Als de vertering van ons voedsel niet goed verloopt kan dat gevolgen hebben voor de rest van het lichaam.
Veel lichamelijke klachten hebben hun oorsprong bij een slechte spijsvertering, dus alle reden om er voor te zorgen dat die op orde is.
Tijdens de workshop wordt informatie gegeven over wat je zelf kunt doen aan allerlei spijsverteringsongemakken. Het belooft een brede informatieve workshop over voeding, beweging, kruiden en kwalen te worden. ‘
 
‘Op je Gezondheid’ is een samenwerking tussen Ella Halma en Irma ter Stege en heeft als doelstelling professionele en voor iedereen toegankelijke gezondheidsvoorlichting te geven.
Iedereen die bewust met lijf en leden om wil gaan is van harte welkom. Er zal ruim gelegenheid zijn om persoonlijke gezondheidsvragen te stellen. Na afloop is er de mogelijkheid om per mail alle aangereikte informatie op te vragen.
 
Graag van tevoren aanmelden.Tel 0318 - 57 35 57 mail: info@halmanatuurgeneeskunde.nl
De workshop is op vrijdag 28 oktober van 10.00 – 11.30 in het Witte Kerkje aan de Dr. Kimmijserlaan 28 in Lunteren. Deelnamekosten zijn € 5.00 p.p.