Nieuws
Sinds vrijdag 1 september heeft ‘Internetbureau gett’ de plek van het vertrouwde ‘Novisites’ ingenomen aan de gevel aan de Stationsstraat in Lunteren.
‘Internetbureau gett’ kent zijn historie in ‘Novisites’, dat 17 jaar geleden werd opgericht vanuit huis in Ede. Als snel volgde de verhuizing naar Lunteren waar het op diverse plekken onderdak vond. Via ‘de oude mavo’, Bedrijventerrein de Stroet, Spoorstraat kwam het terecht in het huidige pand aan de Stationsstraat in Lunteren. Met de verhuizingen groeide het aantal specialisten bij Novisites maar ook de diversiteit aan werkzaamheden.
Novisites_wordt_Internetbureau_gett 
Waar in 2000 alleen de voorlopers actief waren op internet met een website, is het nu volledig gebruikelijk en zelfs noodzakelijk om als bedrijf een website te hebben. Tegelijkertijd groeit de omzet van webshops jaar na jaar en is het voor het grootste gedeelte van de mensen zeer gebruikelijk via apps op de smartphone te communiceren.
 
Waar oorspronkelijk hoofdzakelijk nieuwe websites (NoviSites) werden gerealiseerd, is het team van in totaal 12 specialisten, gecertificeerd partner voor de ontwikkeling van websites, webshops, apps en het verhogen van het rendement met webmarketing.
Om de naam beter aan te laten sluiten bij het uitgebreide dienstenpakket, nu en in de toekomst, is er gekozen voor ‘Internetbureau gett’ als nieuwe naam voor NoviSites.
 
Het adres, telefoonnummer en team aan specialisten is onveranderd, bekijk
www.gett.nl voor meer informatie / bel 0318-46 99 99 voor meer informatie.