Nieuws
De organisatie van hardloopfestijn ‘Rondje om De Koepel’ komt in andere handen.
De afgelopen jaren was Anita Ribbers van Club Physique de kartrekker van het Lunterse evenement. ,, Mijn medewerkers en ik hebben de afgelopen jaren veel plezier beleefd aan het organiseren van Rondje om De Koepel. We kijken hier met een goed gevoel op terug. Omdat de organisatie steeds meer van onze tijd vergde, heb ik besloten dat het tijd is om het stokje door te geven. Voor het vinden van een andere organisatie heb ik hoofdsponsor Onderweegs & De Groot Accountants en Adviseurs benaderd.”
 
De hoofdsponsor van het evenement is op zoek gegaan naar vrijwilligers die het Rondje een warm hart toedragen. Henk van Voorst, namens het accountantskantoor:
,,Als hoofdsponsor vinden wij het erg leuk als Rondje om De Koepel op de kalender blijft staan. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar nieuwe vrijwilligers. Het goede nieuws is dat wij die hebben gevonden in Ton van Vuren en Bert Berkhof. Daarnaast kunnen wij gebruik maken van de expertise van de organisatie van de loop in Ederveen. De organisatie gaat de uitdaging aan met frisse ideeën en veel enthousiasme. De voorbereidingen zijn al in volle gang. Rondje om De Koepel start dit jaar bij Het Uilenbos. Het leuke aan deze locatie is dat kinderen in de speeltuin kunnen spelen na de Kidsrun of als één van de ouders meedoet aan de loop. Verder wordt er bekeken of de route misschien ook langs het Middelpunt van Nederland kan gaan. Ik ben ervan overtuigd dat het Rondje net als voorgaande jaren een groot succes wordt.”
Nieuwe_organisatie_Rondje_om_De_Koepel
 
Het Rondje om De Koepel wordt dit jaar op zaterdag 1 oktober in de bossen rondom De Koepel gelopen. Naast de Kidsrun (één kilometer) is er een loop van vijf kilometer en een loop van tieneneenhalve kilometer. Wie interesse heeft in sponsoring van het Lunterse evenement kan een mail sturen naar h.van.voorst@odg-accountants.nl.
 
Op de foto staan Henk van Voorst van hoofdsponsor Onderweegs & De Groot Accountants en Adviseurs (links) en Bert Berkhof namens de organisatie.