Nieuws
Keurslager Evert van Rooijen heeft op 21 januari, in samenwerking met De Lunterse Boer, een leerzame avond gehouden voor een twintigtal klanten.
Evert kreeg in zijn Keurslagerij regelmatig vragen over het goed bereiden van een mooi stuk vlees. Sudderlapjes braden, biefstuk bakken, lekkere jus maken en meer van dat soort vragen. Dit bracht hem op het idee om hier wat mee te doen. Samen met de chef-kok van De Lunterse Boer bedacht Evert dat het leuk zou zijn om hier een avond over te organiseren.
Keurslager_Van_Rooijen 
De klanten konden zich via een aanmeldingsformulier opgeven bij de Keurslager. Ook konden de klanten hier een vraag aan de kok op kwijt.
Een twintigtal klanten was aanwezig op 21 januari. Zij kregen hier uitgebreide voorlichting over de herkomst van het vlees.
Naast de Keurslager waren er ook twee professionele koks aanwezig. Alle vragen van de klanten kwamen aan bod en werden behandeld. Daarna werden er allerlei lekkere gerechten bereid in de keuken van de Lunterse Boer waar aan het einde van de leerzame avond heerlijk van werd gesmuld.
De klanten gingen met een goed gevoel naar huis, én veel inspiratie opgedaan én heerlijk gegeten!
 
De goede reacties van de klanten hebben Keurslager Evert van Rooijen doen besluiten om wellicht van de zomer een BBQ-workshop voor mannen te gaan geven!