Nieuws
Het was echt weer een feestje aan de Reigerlaan in Lunteren op woensdagavond 27 juni. Acht pianoleerlingen van Geertje Timmers, te weten: Lieke, Floortje, Elise, Emma, Diana, Fréderique, Niek en Anne-Ruth, speelden ieder een aantal prachtige muziekstukjes, waarin ze lieten horen, wat ze er dit jaar weer bijgeleerd hadden tijdens de pianolessen. Stuk voor stuk zetten zij hun beste beentje voor.
Jong_muzikaal_talent_op_de_Reigerlaan 
De jongste van het stel, Floortje, kende één van haar stukjes zo goed, dat ze dat wel met een blinddoek voor kon voorspelen. En ja hoor, dat deed ze perfect. En … er waren meer leerlingen, die stukjes uit het hoofd speelden. Er was veel afwisseling in soorten muziek.
Het publiek, bestaande uit vaders, moeders, een oma, een oom, zussen en broertjes, en zelfs ook een aantal vriendinnetjes, konden hun lol op met zoveel muzikaliteit.
 
Geertje: “Wat mij de meeste inspiratie geeft, is dat elke leerling een eigen manier heeft van leren. Daardoor blijft het boeiend om voor iedereen geschikte muziek te vinden. Dat is de zoektocht die je als docent altijd blijft houden en waardoor het lesgeven steeds een uitdaging blijft. En….. volgend schooljaar willen ze allemaal door! Maar eerst gaan ze genieten van een lange zomervakantie.”
Voor informatie over de muzieklessen: bel Geertje Timmers 06 – 20 81 53 77, of mail naar geertjetimmers@hotmail.com