Nieuws
Zij is weer terug in Lunteren en nog bijna op haar oude plek in het dorpshart ook . Joke Hol (bekend van de vroegere SNS vestiging) is de nieuwe medewerkster bij de DBA advies | RegioBank aan de Molenparkweg 12.
Joke_Hol_terug_in_Lunteren
Joke Hol (links) en Susan van Laar.
 
De van ouds uit Harskamp komende Joke nam precies op het juiste moment contact op; Zodoende werkt zij sinds 1 januari bij DBA advies | RegioBank.
“Joke kwam op het juiste moment, want eigenlijk konden we er wel iemand bij gebruiken. We hadden een leuk gesprek en besloten met elkaar in zee te gaan.”
De RegioBank is nu alweer bijna 3 jaar gevestigd in Lunteren, Susan van Laar is hier het vaste gezicht. Zij kreeg wel ondersteuning vanuit het kantoor in Barneveld, maar optimaal was dit niet. Ook wordt het natuurlijk steeds drukker op het kantoor in Lunteren en Susan is vaak druk met de aanvraag van hypotheken (bij diverse banken) maar ook met de bankzaken bij RegioBank.
Nu met Joke erbij is er een vaste bezetting van het kantoor in Lunteren. Dat brengt meer rust en is in het voordeel van de klant. Joke gaat zich met name richten op de verzekeringen en de bankzaken bij RegioBank.
 
Het persoonlijke contact en het er voor de klanten zijn dat is wat Joke trekt op haar nieuwe werkplek.
De binding met de klant is wat DBA advies | RegioBank kenmerkt. Zij brengen de bank weer terug bij de mensen, geven persoonlijk advies, denken mee met de klant en nemen de tijd voor ze.
De Regiobank kiest bewust voor vestigingen in dorpen en de regio, zodat iedereen zijn geldzaken in de buurt kan regelen. Met de komst van Joke Hol in de vestiging in Lunteren heeft het Lunterse kantoor een vertrouwd en bekend ‘gezicht’ binnengehaald.
Zij is inmiddels al door velen herkend, wat vaak uitmondde in een praatje. “Het is heel leuk weer in Lunteren te werken. Het voelt echt als vertrouwd aan.”
Datzelfde hebben de klanten eveneens ervaren.