Nieuws
We leven in een spannende tijd, het kan alle kanten op!’ Een kreet die de laatste tijd veel te horen is. Maar kan het alle kanten op? Vanuit welke verwachting mogen wij leven als christen, hoe mogen wij in deze spannende tijd staan?
Woensdagochtend 28 oktober komt Dirk van Genderen op de Open Ochtend in Lunteren spreken over het thema: ‘Hoe leef je als christen in de eindtijd?’.
 
Tijdens deze vrouwenmorgen zal hij vanuit de bijbel een praktische toepassing maken, hoe wij mogen staan in deze tijd. Een spannende tijd, maar met een prachtige toekomst!
Dirk van Genderen is bekend van zijn wekelijkse nieuwsbrief. Eerder was hij redacteur en later eindredacteur van het programmablad Visie. Momenteel is hij columnist, publicist en spreker. Het thema eindtijd komt regelmatig terug in zijn werk. Door alle narigheden heen, vol verwachting de Heer verwachten!
 
De Vrouwenochtend is bedoeld voor vrouwen van alle leeftijden die elkaar willen ontmoeten en zich verder willen verdiepen in het christelijke geloof.
De ochtend wrdt gehouden in de bijzaal van de Gereformeerde kerk, Oranjestraat 31 in Lunteren. De zaal is open vanaf 08.45 uur en de ochtend start om 09.15 uur. Er is geen kinderoppas aanwezig. We kijken ernaar uit om u/jou te ontmoeten!
 
De Vrouwen Ochtend wordt twee keer per jaar georganiseerd en is bedoeld om vrouwen kennis te laten maken met de interkerkelijke Bijbelstudiegroep Samen Groeien. Wie zin heeft mee te draaien met een Bijbelkring is van harte welkom, op de dinsdag- of woensdagmorgen. Voor opgave en of informatie tel. 0318-643137.