Nieuws
Afgelopen maandag 11 maart heeft in IJsselstein in het “Oude Raadhuis” een beëdiging plechtigheid plaatsgevonden voor nieuwe NVM makelaars die hun diploma’s hebben gehaald. En hun vaktest met goed gevolg doorstaan hebben.
Eén van hen was Harmen Stroomberg uit Lunteren. Hij is werkzaam in het familiebedrijf Stroomberg makelaardij o.g. bv. te Lunteren.
Harmen_Stroomberg
 
Door dit hele traject met goed gevolg afgesloten te hebben is Harmen toegetreden tot de NVM en is hij gecertificeerd makelaar, taxateur en is bevoegd om waarde rapporten (taxaties) af te geven en voor alle marktpartijen en financierders.
Harmen is inmiddels al bijna vier jaar werkzaam in de makelaardij en dat bevalt hem prima. Na zijn studie aan de HAN te Arnhem waarbij hij civiele technieken studeerde en na zijn afstuderen bij Shell Pennis heeft hij ruim twee jaar gewerkt in de weg en waterbouw. Toen zijn vader vijf jaar geleden aan hem vroeg of hij niets voor de makelaardij voelde was hij in eerste instantie terughoudend maar interesse in het vak groeide en om het beter te leren kennen is hij ten in de avonduren weer aan de studie gegaan. Om als eerste de diploma’s te halen. Dat lukte, deze studie heeft hij in de avonduren binnen 1,5 jaar afgerond wat op zich best kort is.
Om vervolgens gecertificeerd en beëindigd te worden moet je dan toch wel praktijkervaring opdoen en diverse diploma’s halen. Deze ervaring heeft hij de afgelopen 3,5 jaar opgedaan binnen het bedrijf Stroomberg makelaardij.
Toen hij in oktober geslaagd was voor de toch altijd pittig vaktest was het feest in huize Stroomberg. Het vervolg ins dat de beëindiging die dus 11 maart plaatsvond.
Toekomst delen? van Harmen zijn om het familiebedrijf over te nemen en te groeien in zijn vakgebied. Een vakkundige makelaar is altijd nodig. Bij grote beslissingen als een huis kopen of verkopen is volledig advies, hulp en kennis noodzakelijk en altijd van belang voor het beste resultaat.