Nieuws
Nog een kleine maand en dan gaat Alpe d'HuZes weer van start, zaterdag 4 juni. De jaarlijkse inzamelingsactie voor de kankerbestrijding. Ook Eethuis ’t Hek gaat zich ervoor inzetten door Team Inspiratie ondersteuning te geven.
Zaterdag 16 mei stellen Gert en Wilma 10% van de omzet van die dag beschikbaar.
Een goed voorbeeld doet goed volgend moet het personeel van Eethuis ’t Hek hebben gedacht en zij stellen de fooien van die dag (zaterdag 16 mei) beschikbaar.
 
Team Inspiratie komt uit Ede en heeft familiebanden met Gert en Wilma. Het team bestaat uit: Ren, Patricia, Michael, Justin en Reinalda. Michael en Justin hebben in 2013 meegedaan en gaan dit jaar voor de tweede keer op de fiets de berg op. Dit jaar worden zij bijgestaan door Ren en Reinalda, terwijl Patricia wandelend de L'Alpe d'Huez tracht te bedwingen.
Dit alles om geld in te zamelen voor de kankerbestrijding.
 
Om het initiatief van Team Inspiratie te ondersteunen en bezoekers enthousiaste te maken zijn er zaterdag 16 mei diverse activiteiten rondom Eethuis ’t Hek.
Voor de kinderen is er onder meer een springkussen en ponyrijden, verder kan men z’n kracht en slimmigheid tonen bij het ‘spijkerslaan’ en bij de ‘omgekeerde sjoelbak’. Buiten is er een hamburger verkoop en gedurende de dag is er een verloting met leuke prijzen.
Speciaal voor het goede doel worden er alleen deze zaterdag de broodjes ‘Alpe d'HuZes’ gemaakt.
 
De actiedag is zaterdag 16 mei van 11.00 – 16.00 uur bij Eethuis ’t Hek aan de Meulunterseweg hoek Hessenweg.