Nieuws
EHBO_Lunteren_huldigt_trouwe_leden
Onlangs vierde EHBO Lunteren haar 40 jarig jubileum met een bijeenkomst in het Westhoffhuis.Er waren diverse leden en oud-bestuurders uit de begintijd van de EHBO-vereniging aanwezig, zoals de heren J. van Holland en A. Kelderman en dokter G.Middelink.
Verder waren vertegenwoordigers van buurverenigingen aanwezig om de jarige vereniging te feliciteren. Wethouder G. Ligtelijn-Bruins wkam namens de gemeente Ede en hield een korte toespraak.
Een vertegenwoordiger van de landelijke EHBO organisatie, waar de vereniging bij is aangesloten, overhandigde namens de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor EHBO de ‘Dr. C.B. Tilanus jr.’ onderscheidingen.
Na een presentatie over 40 jaar EHBO in Lunteren was er nog een gezellig samen zijn onder het genot van een sapje en een hapje, met dank aan Topslagerij Ab van Leeuwen.
Speltjes voor trouwe leden EHBO Lunteren: 10 jaar - de heren Engelenhoven en Kampert. 15 jaar - dhr. H. van Dijk, dames A. van Manen en T. van Manen-de Brouwer, 25 jaar - de heren Bol en Koolstra, 30 jaar - dhr. W. Schrijver, 40 jaar - de heren van der Hagen, Wolters, van Leeuwen en mw. Borggreve. (zie foto onder)
De ‘Dr. C.B.Tilanus jr.’ onderscheiding: Zilveren draagpenning: W. Schrijver en L. Wielstra. Zilverenmedaille: W. Bloemendal. Grote zilveren medaille: M.A. Borggreve-Phelps. (zie foto boven)
EHBO_Lunteren_huldigt_trouwe_leden_1