Nieuws
Met de zomervakantie in het vizier maakte De Sprong ruimte voor ontspanning op de laatste dagen voor een welverdiende vakantie. Op vrijdag 12 juli werd er tijd gemaakt voor een Vossenjacht door het centrum van Lunteren.
De_Sprong_sluit_schooljaar_af 
Wellicht heeft u hier of daar wat vreemde typetjes in het dorp gezien. De ouders vertolkten hun ‘vossenrol’ met verve. Zo was er was een bakker, biebjuf, kapster, darter, visboer en boerin.
Onder de bezielende begeleiding van leerlingen uit groep 7 en 8 werden alle leerlingen van De Sprong in groepjes door het centrum meegenomen om de aanwijzingen van verschillende vossen op te volgen.
 
Na afloop werd er nog gezellig nagepraat onder het genot van pannenkoeken met de hele school. “Juist de bijzondere dagen, die anders zijn dan anders en die we organiseren met ouders voor de hele school, blijven onze leerlingen het beste bij,”, vertellen Nelleke Wallenburg en Sandra Vos van De Sprong.
“Daarbij is het groepsproces op zo’n dag erg interessant en leerzaam. De samenwerking met ouders is heel prettig verlopen.”