Nieuws
Chr. kinder- en tienerkoor ‘De Horizon’ bestaat tien jaar. Samen met liedjesschrijver/pianist/presentator Ben Ketting geeft het koor een gezellig verjaardagsfeest, waar jij ook van harte welkom bent! Ben Ketting is bekent van het tv-programma ‘Prinsen en Prinsessen’.
‘De Horizon’ viert haar feest op zaterdag 24 september. Vanaf 19.00 uur is iedereen die deze vrolijke gebeurtenis wil meevieren, van harte welkom in de Maranathakerk aan de Reeënlaan in Lunteren. De toegang is gratis. Iedereen is welkom!
De_Horizon_is_jarig 
Het kinderkoor ging in 2006 van start. Inmiddels zijn we dus al tien jaar verder.
Nog steeds zitten er kinderen van het eerste uur op “De Horizon”. Zij vormen inmiddels de enthousiaste tienerafdeling van het koor. Maar ook hebben we veel nieuwe leden mogen begroeten. Als sinds de eerste repetitie is Henriette Broekman de dirigent van het koor. Door de jaren heen hebben we muzikaal flink aan de weg getimmerd: zo hebben we CD’s opgenomen, wonnen we de Nederland Zingt Steeds Beter-contest, zongen we begin september tijdens de Open Studio Dagen in Hilversum en hopen we dit najaar op concerttour door Nederland te gaan met pianist Ronald Koops!
 
Lijkt het je leuk eens te komen of dit interkerkelijke koor met een breed muzikaal repertoire ook iets voor jou is? Kom dan eens kijken tijdens onze repetities:
Elke donderdagmiddag repeteren we vanaf 16:00 uur in de Oude Kerk in Lunteren.
Tieners repeteren vanaf 16.30 uur.
Meer informatie: facebook.com/chr-kinder-en-tienerkoor-De-Horizon of stuur een mailtje naar fammeerveld29@kpnmail.nl