Nieuws
DIO drogisterij Soap & Spices staat bekend om het ruime assortiment natuurvoeding en reform: gezonde alternatieven voor de veelal bewerkte voeding uit de supermarkt. We denken nog wel eens dat gezond eten betekent dat we lang in de keuken staan. Liever kiezen we voor snel-klaar-maaltijden en die zijn vaak niet al te gezond. Dat een snelle maaltijd ook gezond kan zijn bewijst Rineke Dijkinga met haar productlijn PUUR Rineke, sinds kort verkrijgbaar bij DIO Lunteren en Scherpenzeel.
Honderd procent voedingswaarde in kant-en-klare producten, en verder geen onnodige toevoegingen, is dat mogelijk? Rineke bewijst dat het kan. De vraag naar kant-en-klare havermuesli, een populair recept uit haar eerste boek, zorgde voor het eerste PUUR Rineke product in 2014. Inmiddels ontwikkelde Rineke, naast haar boeken, ruim 20 voedingsmiddelen. Gezond, gemakkelijk, heerlijk en eerlijk. ‘Omdat we ons geen loze voedingsstoffen kunnen permitteren’ aldus Rineke. En om te laten zien dat kant-en-klaar producten wel degelijk 100% voedzaam kunnen zijn. Voor wie geïnteresseerd is in maaltijden die uitsluitend voedzame en nuttige ingrediënten bevatten, zijn de boeken van Rineke Dijkinga een aanrader.
DIO_drogist_kiest_voor_PUUR_Rineke 
PUUR Rineke staat voor lekkere biologische producten waarvan ieder ingrediënt ook echt bijdraagt aan je energie en je gezondheid. Dus geen nutteloze vulstoffen. Daarnaast zijn ze gezond en smakelijk en heb je in een handomdraai iets lekkers op tafel. PUUR Rineke producten dienen je gezondheid, vanuit haar jarenlange ervaring als orthomoleculair geneeskundige weet Rineke dat voeding een zeer belangrijke pijler van onze gezondheid is.
 
Drogist Adriaan: “Toen we gevraagd werden of we in zee wilden gaan met PUUR Rineke heb ik geen moment getwijfeld. Voedingssupplementen en geneesmiddelen zijn vaak effectief bij lichamelijke en psychische klachten, maar we blijven benadrukken dat alles valt of staat met gezonde voeding. Als we ons niet fit voelen en we weigeren op onze voeding te letten, dan wordt het niets. Gemiddeld krijgen we te weinig gezonde vetten binnen, te weinig goede eiwitten en teveel snelle koolhydraten (en suikers). De boeken en de producten van PUUR Rineke zijn een hulpmiddel om onze voeding weer in balans te brengen”.
 
Het assortiment bevat, naast uiteraard haar boeken, maar liefst 20 voedingsmiddelen, variërend van instant soepen, muesli, mix voor groentebrood, kruidenmixen en marinades tot diverse gezonde kruidentheeën. Bezoek www.rinekedijkinga.nl als u wilt lezen en beleven waarom Rineke voor bepaalde voedingsmiddelen en kruiden kiest én wat voor heerlijke gerechten u er mee kunt maken!