Nieuws
Vrijdagavond 31 maart werd in Bennekom het sneldamkampioenschap van Gelderland voor teams gehouden. Er hadden zich totaal 21 teams ingeschreven. Er werd gespeeld via het Zwitserse systeem waarbij alle teams in één groep zaten.
damteams_winnen_sneldamkampioenschap 
D.E.S. 1 (Lunteren) had een team met de vier sterke spelers, Henk Klarenbeek, Harmjan Lammers, Arjen Timmer en Arwin Lammers.
De eerste wedstrijd leverden een 8-0 overwinning op tegen het derde viertal van D.C.Harderwijk. De volgende wedstrijd tegen W.S.D.V. 1- Wageningen leverde een benauwde maar belangrijke 5-3 overwinning op. D.E.S. 1 bleef dit ritme vasthouden en boekte hierna 7-1 tegen D.C.Hengelo, ook D.C.H 2 uit Harderwijk werd met 8-0 verslagen.
De topper tegen CTD 1 uit Arnhem werd ook met 6-2 gewonnen en hierdoor kwam de titel inzicht. De zesde en zevende ronde werd ook door D.E.S. 1 gewonnen van Sinderen (7-1) en van DUO – Doetinchem met 5-3
D.E.S. 1 behaalde zodoende zeven winstpartijen en werd ongeslagen kampioen van Gelderland.
 
De topscoorder van het toernooi werd Arjen Timmer die al de zeven wedstrijden won, Harmjan Lammers werd fraai tweede met een score van dertien punten. Arwin Lammers behaalde negen punten en kopman Henk Klarenbeek totaal acht punten.
Deze mooie prestatie werd gevolg door nog twee kampioenschappen van de overige D.E.S.teams.
D.E.S. 2 behaalde met acht punten de titel in de eerste klasse. D.E.S. 3 werd kampioen in de tweede klasse met een score van zes punten.
D.E.S 2 speelde met Arjan van Galen 7-09, 2. Jaap Heij 7-09, 3. Gera Hol 7-076 en 4. Johan Top 7-06
Het derde viertal speelde met: 1. Jeroen van den Brink 7-09, 2. Tristan van de Velde 7-06, 3. Jan Heij 7-06, 4. Ries van Ee 7-07.
In Bennekom leverden de D.E.S.- viertallen een unieke prestatie..