Nieuws
Donderdag 1 maart was het alweer 2 jaar geleden dat ‘DBA advies | RegioBank’ zich in Lunteren vestigde.
 
‘’De tijd vliegt voorbij, 2 jaar alweer. In die twee jaar is er een hoop gebeurd en hebben we een hoop leuke maar ook mooie dingen mogen meemaken. Zo is de RegioBank afgelopen jaar uitgeroepen tot de beste bank van Nederland, van onze klanten kregen we een 9’’, zegt Susan van Laar. ‘’Dat maakt ons werk ook zo leuk, de mensen zijn enthousiast en dankbaar.’’ Steeds meer mensen weten de weg naar het kantoor te vinden, voor het openen van een rekening, voor een hypotheekadvies of voor het afsluiten van verzekeringen.
RegioBank_2_jaar_in_Lunteren 
Susan van Laar (rechts) met collega Jolande van Peet, met de prijs die de RegioBank in 2017 heeft gewonnen, voor de beste bank van Nederland.
 
Vanaf 12 maart tot en met 27 april heeft DBA advies | RegioBank een leuke actie voor de jeugd. Bij het openen in de actieperiode van een JongWijs pakket met betaalpas, geven zij € 5,- cadeau op de betaalpas. Naast de € 5,- cadeau, ontvangt het kind natuurlijk ook een welkomstcadeau, dit kan een mobiele oplader zijn of bijvoorbeeld een bioscoopbon. Het JongWijs pakket is speciaal ontwikkeld om kinderen spelenderwijs om te leren gaan met geld. Zo leert uw kind stap voor stap sparen, betalen, internet bankieren en mobiel bankieren, met één pakket.
 
Zaterdag 7 april is weer de Nationale Open Huizen Route. ‘’Ook dit jaar zijn we weer aanwezig voor hypotheekadvies’’, vertelt Patrick Janssen. ‘’De afgelopen keren zijn we ook extra open geweest, waaruit veel leuke gesprekken zijn ontstaan. Het is mogelijk om vrijblijvend binnen te lopen voor een hypotheekberekening of gewoon wat vragen. Natuurlijk is het ook altijd mogelijk een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor in te plannen. Naast RegioBank werken wij met ongeveer 25 geldverstrekkers waar u een hypotheek kunt afsluiten . Elke geldverstrekker heeft zijn eigen rentetarieven en voorwaarden, graag gaan wij samen met u op zoek naar een hypotheek die bij u past.’’
 
Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Natuurlijk kunt u ook gewoon langskomen, de koffie staat klaar!
 
DBA advies | RegioBank
Molenparkweg 12, 6741 ZR Lunteren
Amersfoortsestraat 25, 3772 CE Barneveld
0318-734280