Nieuws
Zaterdag 14 april organiseert ‘Beleef Lunteren’ een bevrijdingsfiets- en autotocht en een bevrijdingsconcert. Aanleiding is de bevrijding van Lunteren en omstreken op 16 april 1945!
 
 
Zaterdagochtend 14 april is, tussen 09:30-10:30 uur, de start van de bevrijdingsfiets- en autotocht bij restaurant ‘De Goudsberg’, Hessenweg 85 in Lunteren. Jong en oud kunnen zich inschrijven voor deze tocht die leidt over de Hoge Veluwe langs de route van de bevrijders.
Onderweg zijn er veel bezienswaardigheden, o.a. de ‘Muur van Mussert’! In uitkijktoren ‘De Koepel’ in het Lunterse Buurtbos kunt u diverse exposities bezichtigen. Tegen inlevering van de waardebon (deze ontvangt u bij de inschrijving) krijgt u korting voor de bezichtiging van de exposities. U komt onderweg langs gezellige restaurants waar u kunt koffiedrinken of pannenkoeken eten!
 
Zaterdagavond om 20:15 uur organiseert Stichting Beleef Lunteren een bevrijdingsconcert met samenzang met thema ‘Vrede nu’ in de Gereformeerde Kerk aan de Oranjestraat in Lunteren.
Instrumentaal ensemble ‘Con Passione’ o.l.v. Jan Hendrik van Schothorst en pianist Erik Onnink verzorgen het programma met o.a. een bevrijdingsmedley, orkestwerken en samenzangbegeleiding. Ds. W. Scheltens verzorgt deze avond de opening en sluiting en geeft een korte overdenking over het thema.
 
Inschrijfgeld bevrijdingsfietstocht met verrassingspakket €5,00 per persoon, kinderen tot 13 jaar € 2,00.
Inschrijfgeld bevrijdingsautotocht met verrassingspakket €10,- per auto. Eventueel opgeven en info via: www.beleeflunteren.nl of secretaris.beleeflunteren@gmail.com
Bevrijdingsconcert Gereformeerde Kerk, Oranjestraat, Lunteren.
Eventueel reserveren via www.beleeflunteren.nl of secretaris.beleeflunteren@gmail.com. Kaarten verkrijgbaar bij de zaal; € 5,00 p.p. en kinderen tot 13 jaar € 2,50.